De la finca a casa

El projecte de Finca 8.1 neix amb la voluntat de posar en valor els productes que ens donen els nostres camps, englobant tota la cadena de producció fins a fer-los arribar al consumidor final. Tots ells, són el resultat de molts anys d’esforç i dedicació. Som una empresa familiar petita i fem les coses artesanalment. Els nostres recursos són limitats i per això valorem el nostre paisatge i entorn. 

 

“Els valors que ens defineixen són la preservació del territori, el respecte pel medi ambient, el producte de qualitat i la dignificació de la pagesia.”

Per aquest motiu, anem un pas més enllà del cultiu de la vinya i l’olivera o de la producció d’oli i treballem per fomentar un turisme sostenible per la comarca fent de l’enoturisme i l’oleoturisme un dels nostres principals reclams.

Les nostres instal·lacions

Finca 8.1 fa referència al número de polígon i parcel·la de la nostra finca agrària, on principalment s’hi conrea la vinya i l’olivera. La Finca 8.1 es troba a la Bisbal del Penedès, a la comarca del Baix Penedès.  L’agricultura ecològica a tota la finca garanteix el valor nutritiu dels aliments i el respecte per l’entorn.

 

La Finca 8.1 es troba a la Bisbal del Penedès. El nostre entorn és sinònim de bona gastronomia, bons vins, caves i olis, gràcies al seu clima sec i mediterrani. Aquest clima fa que puguem produir els Olis 8.1, un oli amb oliva 100% arbequina únic. Als nostres camps disposem de grans extensions d’oliveres, algunes d’elles centenàries, i és que un bon oli neix de les millors oliveres. 

 

En tot el contorn de la finca podem gaudir de la garriga i el bosc mediterrani, on hi predomina vegetació autòctona, com ara la farigola i el romaní, que caracteritzen la nostra Mel 8.1.